Načela suradnje

Nacela suradnje - 2010374 (Small)S našim klijentima sustavno gradimo dugoročno partnerstvo i suradnju, vođeni načelima individualnog pristupa, fokusa, vrhunske kvalitete i pouzdanosti. Stvarni razvoj Vaših djelatnika, te implementacija novih znanja, vještina i stavova na radnom mjestu pretpostavlja kontinuirano iniciranje i podržavanje procesa  koji će dovesti do pozitivnih promjena u praktičnom radu. U suradnji s našim konzultantima i trenerima dobit ćete najbolju moguću podršku da Vaši djelatnici zaista primjenjuju ono što su naučili.

Naša načela suradnje

Individualni pristup

Usluga koju dobivate je kreirana prema Vašim potrebama i specifičnostima organizacije. Sukladno Vašim razvojnim potrebama, dizajniramo programe i sustave edukacija koji su prilagođeni konkretnoj potrebi i trenutku u kojem se organizacija nalazi.

Dugoročno partnerstvo

Naše načelo je izgradnja trajnih i kvalitetnih odnosa na obostrano zadovoljstvo. Želimo Vam osigurati kontinuiranu podršku u implementaciji novih znanja i vještina na radnim mjestima. Kroz sustavnu interaktivnu suradnju pronalazimo održiva rješenja za unaprjeđenje Vašeg poslovanja.

Fokus

Svi programi i edukacije imaju jasan fokus kroz specifične i mjerljive obrazovne ciljeve. Naše programe dizajniramo tako da su svi njihovi segmenti direktno povezani s praktičnim situacijama na radnom mjestu, te da Vaši djelatnici u minimalnom vremenu ostvare maksimalni razvoj.

Kvaliteta

Posvećeni smo pružanju najkvalitetnijih usluga u području poslovnog obrazovanja. Kroz kreativnu integraciju teorije i prakse sustavno poboljšavamo svoje proizvode i usluge. Samo tako Vam možemo ponuditi najsuvremenija znanja. Sebi postavljamo najviše standarde u izvedbi.

Pouzdanost

Obećavamo ono što možemo dostaviti – dostavljamo ono što smo obećali. Spremno odgovaramo na nepredvidive situacije i Vaše probleme. Mi smo tu kad Vam treba.

Naš sustav suradnje

Postupak provedbe obrazovnog programa sastoji se od pet osnovnih faza:

  1. Dogovaranje smjernica za intervenciju
  2. Priprema intervencije
  3. Provedba intervencije
  4. Procjena uspješnosti intervencije
  5. Podrška u implementaciji

Shema-načela suradnje_