Edu centar

edu centar - 13180411 (Small)

Nikada nemojte dopustiti da formalno obrazovanje stane na put vašem učenju.

Mark Twain

Programi  koje razvijamo s ciljem postizanja uspjeha u poslovnom svijetu i postizanja veće osobne i poslovne učinkovitosti su interaktivne, stručne i u praksi provjerene edukacije koje garantirano povećavaju Vašu produktivnost. Naučite kako planirati, organizirati, voditi, komunicirati, prezentirati, prodavati, odlučivati i surađivati uspješnije i kvalitetnije nego ikada prije.

Naši su treninzi dizajnirani tako da osiguraju maksimalni uspjeh i napredak svih polaznika, te da pruže optimalno okruženje za kvalitetno učenje. Djelotvornost treninga ostvarujemo kroz primjenu raznovrsne, suvremene metodologije poučavanja, iskustveno učenje, individualni pristup, interaktivnost, odabir najboljih praktičnih sadržaja, te usmjerenost na cjeloviti razvoj polaznika.

Neuron edukacije su dinamični i kreativni eksperimenti u kojima Vaši djelatnici imaju prilike stjecati nova iskustva i učiti kroz akciju. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva podržavamo pristup da 70% treninga bude strukturirano  kao iskustveno učenje. To znači da polaznici prvo prolaze kroz situaciju u kojoj moraju riješiti određeni zadatak (u velikoj, maloj grupi ili individualno), a onda se, na temelju njihovog postojećeg iskustva, izgrađuje i integrira  novo znanje i stečene vještine.

Audio-vizualna pomagala i druge  tehnologije poučavanja osiguravaju raznolikost i zanimljivost treninga, a time i održavanje pažnje polaznika tijekom cijeloga dana, te optimalno stjecanje znanja i vještina. Također, uz posebno dizajnirane grupne i individualne vježbe, koristimo simulacije, studije slučaja, samo-procjene, igre uloga i demonstracije usvojenih znanja i vještina.

Edukacije se temelje na konceptima, sadržajima i pristupima koji zadovoljavaju dva osnovna kriterija: znanstvenu utemeljenost i praktičnu primjenjivost. Znanja i vještine koje poučavamo testirani su u praksi i utvrđena je njihova djelotvornost za postizanje željenih rezultata. Time osiguravamo maksimalnu kvalitetu znanja i osposobljenost za uspješno rješavanje praktičnih problema.