Otvorene edukacije

Otvorene edukacije

Želite raditi na vlastitom profesionalnom razvoju i biti još uspješniji u poslovnom svijetu?

Interesira Vas koje su ključne vještine i ponašanja važne za kvalitetne međuljudske odnose? Zanima Vas komunikacija s drugim ljudima? Želite biti učinkovitiji, poslovno i privatno?

Neuron d ima rješenje za Vas. Pridružite se hrvatskim managerima, inženjerima, bankarima, informatičarima, poduzetnicima i ostalim stručnjacima u procesu osobnog rasta i razvoja. Neuron d organizira edukacije na teme koje su se pokazale ključnima u današnjem poslovnom svijetu i za koje su polaznici pokazali najveće zanimanje. Odaberite temu koja Vas najviše zanima, odaberite termin koji Vam odgovara i klikom na prijavnicu krenite u svijet novih ideja i spoznaja.

Naši programi  su interaktivne, stručne i u praksi provjerene edukacije koje povećavaju Vašu produktivnost. Naši polaznici su naučili kako ostvariti više s manje resursa i kako se učinkovito snalaziti u vremenu brzih promjena. Programi su koncipirani provjerenom metodologijom, te utemeljeni na višegodišnjem iskustvu. Osim što ćete steći dragocjena znanja, pohađanje naših otvorenih edukacija je prilika za druženje s kolegama i networking.

Nudimo Vam dvodnevne edukacije na životno zanimljive teme. Za one koje žele uložiti u vlastito znanje te kompetenciju i u svoje privatno vrijeme, nudimo termine vikendom.  Dobrodošli!

Puno je teže razbiti predrasudu nego atom.

Albert Einstein