Savjetovanja i coaching

Coaching, engleska riječ koju bi mogli prevesti kao treniranje je termin koji danas postaje sastavni dio sustavnog unaprjeđenja osobnih vještina uspješnih ljudi. Izazovi koje donose brzina razvoja novih proizvoda, privredna i ekonomska kriza s kojom smo suočeni, zahtjevnost zadataka koji se postavljaju, kako pred managere tako i pred sve strukture djelatnika, zahtijevaju brzo prilagođavanje i korištenje potencijala koji su na raspolaganju, i to u što kraćem vremenu.

Coaching ili savjetovanje može se koristiti kontinuirano ili povremeno, a velika je prednost što se coach prilagođava klijentu pa se savjetovanje može odvijati i u prostorima klijenta, na radnom mjestu. Takav pristup  štedi vrijeme klijenta, a istovremeno omogućuje i bolji uvid u stvarne uvjete i specifičnosti poslovanja.

Ukoliko želite unaprijediti osobni stil poslovanja ili rukovođenja, efikasnije komunicirati s kolegama i poslovnim partnerima, razvijati svoje vještine strateškog razmišljanja, planiranja i izvedbe, uspješno i učinkovito pregovarati, prezentirati, prodavati, upravljati svojim vremenom i stresnim situacijama, osobno se kontinuirano razvijati – obratite nam se s povjerenjem.

Savjetovanja i coaching