Profesionalna prodaja

Program profesionalne prodaje je škola koja garantira kontinuirano unaprjeđenje prodajnih vještina prodajnog osoblja. Podrška koju time pružate vašem prodajnom timu višestruko će se odraziti na realizaciju zadanih ciljeva, kako osobnih, tako i ciljeva tvrtke. Vaši djelatnici će lakše, učinkovitije i s većom izvrsnošću doprinijeti postizanju očekivanih rezultata. Zahvaljujući usvojenim vještinama, izgradnja i razvoj odnosa s klijentima bit će kvalitetniji. Profesionalna prodaja_

Edukacija obuhvaća sadržaje koji pokrivaju znanja i vještine prodajne komunikacije: upravljanje prodajom, organizaciju vremena, suočavanje sa stresnim situacijama. Pored toga, poučavaju se metode održavanja i razvoja motivacije za postignućem uspješnih rezultata u prodaji vaših proizvoda ili usluga.

Pohađanje pet dvodnevnih modula bitan je preduvjet za napredovanje i nastavak edukacije. U dogovoru s naručiteljem, moguće je trajanje pojedinih modula skratiti/produžiti ili školu drugačije koncipirati.

Grupni procesni coaching provodi se nakon svaka dva modula. kao poticaj i podrška polaznicima za primjenu stečenih znanja i vještina u svakodnevnoj praksi. Tijek grupnog coachinga proizlazi iz potreba sudionika i radi se na  njihovim tipičnim ili problematičnim situacijama. Coaching podrazumijeva i motiviranje polaznika da sustavno primjenjuju stečene vještine i tako povećaju svoju produktivnost u prodaji.

U dogovoru s naručiteljem, polaznicima nudimo:

  • osobno savjetovanje, priručnike,
  • upute i reference za samostalno učenje,
  • dostupnost trenera nakon završetka edukacije.